Tveka inte inte att ställa frågor! Vårt mål är att alla ska ha trevligt och alla är med efter egen förmåga, vi är alltid öppna för feedback!
Intresserad av vara med oss och flyga?
Vi försöker träffas OCH flyga tillsammans
* Tisdagar 21.00
* Söndagar 21.00
Vi samlas då i #Mässen på Discord.

Adresser/Servrar:
SRS (Simple Radio Standalone) laddar du ner här; https://github.com/ciribob/DCS-SimpleRadioStandalone/releases/latest (Tryck gärna på den gröna “RELEASES” knappen till vänster om länkar för att säkerställa att du får den senast versionen) Och så här ställer du in SRS (Instruktions video).
@VR Crow har även en instruktionsvideo i fyra delar på YouTube.

Vi REKOMMENDERAR att du tar hem SKATEZILLAS DCS GUI- program, som du hittar här; https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=160053

Här är 10 enkla steg för att vara med och flyga:

  1. Laddar ner Discord-klienten från https://discordapp.com/download och anslut dig till vår Discord server (Voicechat) enl. länken som du erhållit från en av våra administratörer via ett PM i Facebook.
  2. Hoppa in på någon av våra tal-kanaler (högtalarikon) t.ex. “DCS: Flight #1” – ställ in “Tryck-för-tal” eller “Röstaktivering” i inställningarna. Får du inte det att fungera är det bara att lägga sig i “Jag behöver hjälp” kanalen i Discord, så kommer vi och hjälper dig!
  3. Gå in i spelet och tryck “Multiplayer”.
  4. I “Search” rutan skriv in “NOSIG”.
  5. Anslut till servern. NOSIG server-lösen som du erhållit från en av våra administratörer via ett PM i Facebook.
  6. Låt spelet ladda in ordentligt innan du börjar klicka runt med musen (kan ta flera minuter på äldre system). Musen och spelet skall vara “laggfria”.
  7. Välj flygplanstyp och slot i listan.
  8. Tryck “Briefing”->”Fly”.
  9. Ha trevligt!
  10. På förekommen anledning…Glöm inte stänga ner Discord när du slutar för kvällen!

Vill du utvecklas?

…och följa med på denna resa, då bör du kolla in NOSIG på Facebook (Privat grupp).